• 34
    2011-2012 sezonuna da kötü başlayınca kabahat oyuncularda bulunmuştu. hatta ünal aysal "takımda beni heyecanlandıracak oyuncu yok, ocak'ta alacağız" filan demişti. ancak, sonrasında güzel oynanan bir 4-4-2 ve var olan oyun planı ile o sezonu galatasaray domine etmişti. hem de ocak'ta sadece yiğit gökoğlan ve necati ateş transferleriyle.

    takımda stoper sıkıntısı vardı ve fatih hoca, geçen sezon ozan kabak'ı çıkardığı gibi semih kaya'yı ve sol kanatta verimli olamayan yeni transfer albert riera yerine emre çolak'ı oynatarak çözmüştü. hoca o zamanlarda içeriden çözümler bularak resmen 2 genç oyuncuyu transfer etmişti ama şimdi altyapımızda daha çok oyuncu olmasına rağmen hiçbirini deneyemeyen, 24 yaşındaki taylan antalyalı'yı oynayamayacak kadar genç gören bir teknik direktör var.

    lionel messi'nin gelse hiçbir şeyi çözemeyeceği bir takımda tek umudun transfer dönemi olması saçmalıktan öte bir şey değil. önce ne oynadığımızı ve oynayamayacağımızı görmek, sonrasında ne oynayacağımızı bilmek, en azından bir karar vermek laızm.
App Store'dan indirin Google Play'den alın