• 161
    gerçekten çok ilginç bir sezon olacak gibi gözüküyor ve hatta oluyor. ilk kez bütün takımların puanlarının birbirine bu kadar yakın geçtiği bir sezon görüyorum. biz galatasaray olarak rezalet oynuyoruz. ama takımımızın ismi ve kadro kalitemizin farkı net bir şekilde bu rezalet oyunumuza rağmen hala şampiyonluğun en büyük adayıyız.
    ligde anadolu takımlarından da iddialı takımlar var. alanya, malatya ve trabzon önemli rakipler. ama açıkçası fenerbahçe'nin ittire kaktıra şampiyonluk adayı yapılması dışında bu senede en büyük rakibimizin başakşehir olacağını düşünüyorum.
    okan buruk gerçekten iyi ve potansiyelli bir teknik direktör. ne kadar bazı olaylardan dolayı gücünün azalacağı düşünülüyor olsa da ben hala bizim en büyük rakibimizin onlar olacağını düşünüyorum. sessiz sedasız geldiler kötü bir başlangıç yapmalarına rağmen ama bizle aynı puandalar. kesinlikle hafife almamak lazım.
    muhtemelen biz bu sene şampiyonluk için fener ve başakşehir'le kapışacağız. kadro kalitemiz onlardan çok daha iyi ama şu anki oyunumuz maalesef hiç ama hiç umut vermemekte..
    bir an önce toparlanmamızı ve ipi göğüslememizi temenni ediyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın