• 103
    kendisi facebookunda şöyle bir şeyler karalamış:

    hasan şaş'a 2002 dünya kupasından sonra liverpool'dan teklif gelmişti. onda da hasan'ın menaceri hakan azman rafa benitez'den 1 milyon euro komisyon isteyince o iş yattı. hepsi o. eğer arda bedava gidecekse belki fulham, stoke city ayarında bir kulüp ''ya tutarsa'' diye alabilir. onun dışındakiler palavra. böyle olursa ben hep alay etmeye devam ederim:))

    bunun üzerine emin olmak için kendisine attığım mesaja şöyle yanıt vermiştir:

    2002 dünya kupası'ndan hemen sonra. bu olayı hasan şaş'a da doğrulatabilirsiniz.. kendisi şu an habertürk gazetesinde yazıyor..

    kafamı karıştıran konu şu; hasan'ın menaceri, liverpool'a transferi söz konusu olan hasan için, 2002 yılında valencia'yı çalıştırmakta olan rafa benitez'den komisyonu neden istemiştir? yoksa benitez liverpool'un başına geçmeden önce liverpool'un transfer komitesinde falan mı çalışmaktaydı.

    bunlar hep merak ettiğim şeyler. emin olmak için babamın amcasının torununun kuzenine, sıkı fıkı olduğu rafa'nın dayı oğlunu aratıp gerçekleri öğrenmeyi planlıyorum. elbette yasemin hanım benden önce davranıp kendisini aramazsa.
App Store'dan indirin Google Play'den alın