• 1
    avrupa kupalarında kopuş futbolu oynamadıkça başarı sansımız sıfır, evet sıfır. nedir kopuş futbolu; rakipten çok koşup, hiç beklemedikleri pozisyonları yaratarak goller bulma, yediğinden fazla gol atmak demektir.

    bizde sistem futbolu, garanti futbol kırk yılda bir başarı getirir o da tat vermez. 2000 yılında oynadığımız futbol kopuş futboluydu. pozisyonlar maçta yaratılır, taktikler maç içinde şekillenirdi. çünkü hem çok koşup rakipleri yıldırıyorduk hem de pres yaparak rakipleri gafil avlıyorduk. böyle al verlerle olmuyor bu iş.

    seri, belhanda, mariano ve nagatomo nerdeyse sıfır çekiyorlar. korkarak oynuyorlar. fatih terim korkuyor, korkusu futbolculara sirayet ediyor.

    hoca basın toplantısında korktuğunu açıkça ifade ediyorsa futbolcusu haliyle korkarak çıkar sahaya. ikinci yarı umarım artık kaybedecek hiçbir şey olmadığından iki değişiklikle (seri-feghouli ve mariano-emre mor) maça başlar ve maçı koparırız aksi halde üzülerek ifade edeyim gol atamayacağız. bu üçüncü avrupa maçı ve hala golümüz yok.

    fatih hocam şampiyonlar liginde hala gölümüz yok. bunun bir anlamı yok mu sence hocam. şampiyonlar liginde golümüz yok. golümüz yooooooooooook.:(

    (bkz: 22 ekim 2019 galatasaray real madrid maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın