• 5
    gişe fiyatına devir aslında kulübün kasasına para gitmesi olmasa da çıkmasını engelleyerek dolaylı yoldan kulüp bütçesine + bir katkı oluşturulduğu gözden kaçırılmasına rağmen, yapan arkadaşların nedense bedava bilete karşılık milletin parasına çöken hatta parayı alıp bileti yollamayan yavşak karaborsacılarla bir tutulup zan altında bırakıldığı talihsiz başlık.

    kombine biletin kulübe devredilmesi, sezon başında kombine alan taraftar ile kulüp arasında yapılan sözleşmede yeri olan bir olaydır. maç biletini kulübe devreden kombine sahibi, gelecek sezon kombine biletini yenilediği taktirde, devrettiği bilet ya da biletlerin gişe fiyatı bedeli üzerinden kendisine bir indirim uygulanır. bu indirim de sanırım devri yapılan gişe fiyatının %60'ı civarındadır.

    gişe fiyatından bilet deviri yapan bir taraftar kulübe de devretse, herhangi bir kişiye gişe bedeli karşılığında da devretse eninde sonunda eline geçecek olan gişe bedeli karşılığı paradır. 400 liralık bir bileti kulübe devretse seneye 240 lira indirim alacak bir kişinin 400 lirayı cebine koymasına bir itiraz yapılsa belki bir yere kadar haklıdır. ki gördüğüm kadarıyla gişe fiyatının altına satışa da bir kulp takılmış...

    ancak beleş bilet istemek için böyle bir başlık açılması, ya beleş versinler ya da biz şikayet ederiz ağam anlayışı; gerçekten işi gücü çıktığı için gişe fiyatına devreden hatta parayı bile göndermeden bileti gönderen nice insana yapılan bir ayıptır.

    ondan sonra gerginlik neden artıyor falan...
App Store'dan indirin Google Play'den alın