• 17
    herkesin fikrine saygı duyarım. (bkz: #2785551) kimi isterse destekler ya da eleştirir ama insaf sınırlarını aşanları eleştirmekten de çekinmem.

    a.ş. olduktan sonra tarihinde ilk defa, üst-üste iki kez kar eden, geldiği günden beri şampiyon olan, almadık kupa bırakmayan, belki de tarihin en iyi kadrolarından birini kurarak taraftarına umut aşılayan bir başkanı, olayları saptırarak eleştirmek insaf sınırlarını aşmak demektir. başkan tabi ki en önde olacak çünkü ona verilen görevdir bu. ne yapacaktı eşref hamamcıoğlu’nun gölgesinde mi kalacaktı? kendisine en ufak bir saygı duymadığı açık olan bir kişinin ya da bir başkasının gölgesinde kalsaydı o zaman eleştirirdim başkanı. başkan başkan gibi olmalı ve herkes de ona saygı duymalı. ayrıca galatasaray twitter hesabının birkaç fotoğrafı paylaşmasından nasıl bir sonuç çıkarılabilir ki? herkesin fotoğrafı var işte, zenginleştirmek için üç ayrı foto koymuşlar daha ne yapsınlar.

    milyonların gözü önünde, kendisine yer açmak için başkanını omzundan iten, üstelik bunu daha birkaç gün önce divan kurulunda haksızca ve sertçe eleştirdiği başkanına yapan bir şahsı savunmak çok yanlış. liseci olabilirsiniz ama bir vicdan taşıyorsanız bunu yapmamalısınız. çünkü insanın birinci görevi haklının yanında, haksızın karşısında olmaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın