resim
Kaan Ayhan
Takım:Galatasaray
Mevki:Stoper
Yaş:29
Boy:1.85
Uyruk:Türkiye
  • 194
    14 ekim 2019 fransa türkiye maçında gizlice sahaya soktuğu g3 ile fransız tribünleri taramadığı için benim de kırgın olduğum futbolcumuz.

    iki maçta son dünya şampiyonuna 2 gol atıp 4 puan kazandırmışsın, sosyal medyada yazılanlara bak inanılır gibi değil. bu milliyetçilik falan değil. bu baya baya delilik hali. hayır eleştirenlerin, aklı sıra tavsiyede bulunanların çoğu da askere gitmemek için bedelli, çürük raporu peşinde koşanlardan, yurtdışına kaçanlardan, yabancıyla evlenenlerden, hayatında hiç askeriyeye adım atmamışlardan oluşuyor. hayırdır baba siz kimsiniz? bin tane senden bir araya gelip aynı anda selam verse ne olur? kaan zaten üzerine düşeni fazlasıyla yapmış, attığı gol ile de bir gece vakti herkesin yüzünü güldürmüş. selam veren burak'tan daha mı az seviyor ülkesini şimdi? vatandaş bıraktı kendi duruşunu, hayatını, oturuyor başkalarının hayatına, tercihlerine göre yaşıyor. "o mesaj yayınladı", "bu selam verdi", "bu selam verdi ama komando dansı yapmadı", "diğeri tankçı marşı söylüyor bak en vatansever o". nedir bu hal ya konuştuğumuz şeylere bak.

    bir de "benim için önemi yok da mehmetçik'e moral olur" ekibi var. evet adam anasını, babasını, birçoğu eşini, beşikte bebeğini bırakmış sınır ötesine, dünyanın en onursuz teröristleriyle savaşmaya gidiyor. aklındaki tek soru işareti acaba bütün futbolcular asker selamı verdi mi vermedi mi. çünkü hepsi verseydi bugün sahaya coşkuyla çıkacaklardı. meselaf kaan ayhan'ın selamı eksik kaldığı için çoğu yüzü düşük çıktı operasyona. artık günahı kaan'ın boynuna.

    allah askerimizin yardımcısı olsun. onların yüzü düşmesin, klasik olacak ayağına taş değmesin, hepsi sapa sağlam geri dönsünler. en büyük dileğim bu. ama eğer mümkünse rabbim şu sekilcilikten ölecek hastalığına tutulanlara da bir şifa gönderirse gerçekten ülkemiz için çok iyi olur. öncelikli değil ama gerçekten ihtiyacımız var.
App Store'dan indirin Google Play'den alın