• 1239
    (bkz: #2785504)

    yazısında suriye'nin resmi hükümeti ile beraber, suriye'nin kuzeyini ve orta doğu'yu boka çeviren ypg, pkk ve ışid unsurlarını kıskaca alıp bu tehditi beraber ortadan kaldırmasını önerdiği için eleştirilen moderatör. kendisini eleştirenler aynı zamanda esad'ın ülkesine 72 milletten teröristi de isteyerek aldığını düşünüyor.

    sırf aynı zihniyetten diye 200 bin kişinin çatışma kaynaklı ölümüne ve iki, üç milyondan fazla insanın da yerinden edilmesine sebep olan * ve hakkında arama kararı bulunan sudan diktatörü ömer el beşir'i krallar gibi istanbul'da ağırlarken sorun yok ama kendi ülkenin sınır güvenliği için ve 5 milyon mültecinin evine dönmesi için başka bir diktatörle ilişki kurunca owww.

    pkk'nın ve ypg'nin bugünlere gelmesindeki en büyük pay sahibi barzani her ankara'ya gelişinde devlet töreniyle karşılanıp, sözde kürdistan bayrağı göndere çekilirken, türkiye seninle gurur duyuyor diye karşılanırken sorun yok ama kendi ülkemiz adına hem askeri kaybımızı azaltacak hem de mülteci sorunundan kurtulacak esadlı bir çözüm bulunca owww.

    kendisini eleştirenlerin derdi katliam, terör, şehitler, mülteci sorunu falan değil. direkt olarak günlük politika. bu sebeple allah kendisine sabır versin eminim özel mesajla falan da darlıyorlardır.

    kendisine tavsiyem çok takmaması. üç vakte kadar söylediği öneri gerçekleşip esad ile kolkola fotoğraflar paylaşıldığında bugünler hiç yaşanmamız gibi davranılacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın