• 281
    nereden başlasam bilemiyorum.

    ilk olarak bekler. 33 yaşındaki beklerden 3-5-2'de haftada iki maç çıkarmalarını beklemek hayalperestlik. kimse kusura bakmasın.

    orta alan. younes belhanda ben nasıl futbol oynuyorsam o kadar oynayabiliyor ve ben berbat futbol oynarım. lütfen kinci yarıya başlamasın şu adam. zerre hak etmiyor ilk 11'i şu formuyla. bir de selçuk inan var ki orta alanda, bu ikiliyle oynayan steven nzonzi kafayı yemek üzere. tüm yük omuzlarında. selçuk'un da hakkını yemeyelim, bu yaşta bu fizikle bu kadar oynayabilir zaten. asıl berbat oynayan belhanda. acil çıkması gerek.

    ve son olarak taktik. kapanan takımlara karşı 3-5-2 oynamak oyunu kısırlaştırıyor bizim gibi takımlarda. orta alandan rakibi delmek istersek 10 numaramız belhanda, malum. delemiyoruz ki rakip de zaten kapandığı için kim olursa olsun delmek zor ortadan. beklerden destek gelmesi lazım bu taktikte ki oyunu genişletelim, çok adamla hücum edelim vs. ancak beklerin de hücum performansı son derece düşük. sonuç; pozisyon yok abi, gol nasıl atacağız? lig sonuncusuna karşı pozisyona giremiyoruz.

    ek olarak 2 sarı kartlı adamımız var ve kırmızı yolda, ben size söyleyeyim.

    kim girer kim çıkar artık yorum yapamıyorum. bu kadar bariz şeyleri de görüyordur herhalde teknik ekip. bir çözüm bulsunlar. 4-4-2 oynayamaz şu haliyle takım. en az ki değişiklik gerek ki zor, maç başlarken olacaktı o. en azından emre mor belki bir hareketlilik getirir, belhanda bir şekilde çıkması lazım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın