• 4
    ersun yanal'dan sonra yine gündeme gelecek konu. ki bence galatasaraylılar olarak bu konuyu basında zevkle takip edeceğiz. nedenin sorarsanız ersun sonrası fb-nin 3 gerçekçi opsiyonu var ve üçü de ofsayt

    1) erol bulut tipinde modern futbolu takip eden ancak cv-leri boş gelecek vaat eden türk hocalar. bu tip hocaların karyerlerinde kupa olmadığı için obradoviç gibi baba hoca seven fb camiası bunları kolay benimsemez. ilk mağlubiyyetde camialarının rıdvan, oğuz gibi önde giden isimleri eleştirmeye başlar çocuk bahçesi mi burası diye. hem de bjk örneğinde gördüğümüz gibi fb gibi sinirli bir camia sistem kuracağım diye 2-3 sene beklemez.

    2) orta düzey yabancı teknik direktör. mourinho, guardiola gibi futbolun obradoviçi denile bilecek uluslararası elit teknik direktörler 600 milyon borcu olan istedikleri kadroyu kuramayacakları futbol takımı çöplüğe dönüşen fb-ye hayatta ayak basmazlar ve karyerlerini riske etmezler. kalacak bunlara jorge jesus gibi adamlar. onları da hem terim gibi kurt diri diri yer. hem de yabancı hoca sevmeyen muhafazakar türk basını müsamaha göstermez. yabancı hoca lige alışana kadar atı alan üsküdarı geçer.

    3) ligi bilen efsaneleri aykut. onu da taraftarları benimsemez. bilindiği gibi alexi gönderdiği için aykuttan nefret ediyorlar. sıkıcı oynatması da cabası. yıldızları barışmadıkları insanla yeni sezona moralsiz olarak girerler ve taraftar-kulüp bir-birlerini yemeye başlarlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın