• 25
    utanç duyulmaması gereken cümledir. hatta övünülmesi gereken cümledir. evet üstüne bastıra bastıra söylüyorum.

    bu takım her döküldüğünde yenilsinler ama formanın hakkını versinler diye arka loplarınızı yırtıyorsunuz. eleştirmeye çalışırken akıllıca eleştirin. gidin oynadığımız 6 hafta maclarindaki basliklara yazın. çünkü saçmalıyorsunuz. neymiş, galatasaray yenilgeye sevinmezmiş vs diye kendinize hak payi cikariyorsunuz. arkadaşım, ben bugün sokakta hiç yenildik diye sevinen görmedim. arabayla tur atan da görmedim, meşale yakan da. ama ben bugün galatasaray polarimi üzerime çektim ve işime gittim. gururla, yendiğimizde de giydim, yenildiğimizde de. bunda utanacak ne var arkadaş? yenildik. ama oynadık. hata yaptık. tecrübe kazandık. bu futbolu geçen hafta fenerbahce'ye karsi oynasaydik ve kazansaydik, bugün psg'ye karsi bu sonuç icin ayni seyleri yazmazdiniz. bu gözler canlı canlı izledi jardeli. bu gözler hagi ile popescuyla ıslandı. sanki bi' tek siz yaşamışsınız o günleri.

    karşında dünyanin en iyi 10 takimindan biri var. oynadın ve bence istenilen tepkiyi verdin. ama size yetmiyor. niye? 100liralik kadroyla şampiyonlar ligi finali oynayacak kadar iyi olalim istiyorsunuz.

    geçen hafta fenerbahçe maçında futbol oynayamayan takima 2 kelam laf etmemiş, eleştirmemişsiniz, psg'ye karşı büyük direnç göstermiş takımı yerin dibine sokmaya gelince elinizde tuzla koşuyorsunuz. bu formanın hakkını vermeyenleri gelin hep beraber eleştirelim. ama bunu gerekli baslikta gerekli zamanda yapalim lütfen.

    son olarak; gururla söylüyorum yenildik ama ezilmedik. galatasaray psg karşısında ezildi dedirtmedik. aslanlar gibi denedik, kazanmak istedik. olmadi. ama biz galatasarayliyiz. burun kivirmayanlariz.

    ben bu basliktan bunu anlıyorum. sen ne anlarsin bilemem. ama benim anlattiklarimda zaten,
    anlayana.
App Store'dan indirin Google Play'den alın