resim
Ryan Guno Babel
Takım:-
Mevki:Sol Kanat
Yaş:37
Boy:1.85
Uyruk:Hollanda
  • 1288
    oynadığı oyun tarzının modern futboldan artık silindiğini düşündüğüm futbolcumuz.

    kendisi tarz olarak basitçe arda turan'ın atletico zamanını hatırlatıyor. ikisinin birbirlerine göre artı ve eksileri mevcut. kanatta ters ayakla oynayıp topu ayağına isteyen, akan oyunu ayağında top tutarak sürekli yavaşlatan, maç hep kendisine doğru oynansın isteyen oyunculardan. bu tarz oyuncular forvet meziyetlerinden yoksunsa ve kenar oyuncusu olma haricinde bir opsiyona adapte edilemiyorsa malesef artık futbolda bu oyun karakteriyle yerleri yok. babel de bitiriciliği belli bir seviyenin altında, soğukkanlılığı forvet oynamaya yetmeyecek bir oyuncu. buna ek olarak çok bencil oynuyor ve özellikle gol pozisyonlarında pas bekleyen takım arkadaşlarını ısrarla görmüyor. kıyaslamada belirttiğim arda'ya göre şut ve hızlanma konularında daha iyi seviyede olmasına rağmen defansa yardımı ve oyun görüşü arda'dan daha düşük seviyede.

    kendisi isim olarak büyük bir oyuncu olabilir. takımımıza uygun bir maliyetle transfer edilmiş olması ve diğer transferlerimizden daha erken takıma katılmış olması yönetim hanesine artı puan yazmasına rağmen ilk onbir için -hem de yaşını hesaba kattığımızda- üzerine plan yapılacak bir oyuncu olduğu kanaatinde değilim. falcao, seri, andone, nzonzi gibi transferlerin yanında bende uyandırdığı heyecan daha düşük seviyelerde. doğrusunu hocamız bilir.

    farkındayım kendisini hep malum topçu* üzerinden anlattım ancak malesef sosyal medya kullanımı , popüler olma çabası da bende hatırlamak istemediğim malum topçuyu akla getiren özellikleri. hatta dişleri ve çene yapısı bile kamera kendisini maç içinde yakın çektiğinde o adam*ı hatırlatıyor(u: :-|).

    düzeltme: noktalama.
App Store'dan indirin Google Play'den alın