resim
Ryan Guno Babel
Takım:-
Mevki:Sol Kanat
Yaş:37
Boy:1.85
Uyruk:Hollanda
  • 1238
    yazılanlar kadar verimsiz olduğunu düşünmediğim futbolcumuz. hatta takımın en iyilerinden birisi bana göre. 28 eylül 2019 galatasaray fenerbahçe maçında atılan bütün topları aldı sakladı. fakat bizde alışkanlık olarak kaldı sanırım ki onyekuru tarzı oradan basıp gitmesini bekliyoruz. zaten şu anda onyekuru olsa aynı şekilde sıkışıp kalacaktı, hatta bu top toplama işini bile bu kadar yapamayacaktı. öte yandan bu adam onyekuru değil. gençlik zamanında dahil onyekuru kadar süratli değildi. bizi son senelerde etkileyen beşiktaş performansına baktığımızda adam hep bir şekilde ceza sahası civarında topla buluşup bitiriciliğini kullanmış.
    mesela en çok eleştirilen en son maçına bakıyoruz. adam kaç kere muslera'nın attığı uzun topları alıp orada sakladı sayamadım. ama arkasını getirmesi için orada bu adamı daha öne atabilecek oyuncular lazım. keza nagatomo'nun formsuzluğunu göz önüne aldığımızda bu pek mümkün gözükmüyor. zira kaç kez verkaça girmeye çalıştıysa nagatomo sağolsun 3 metre önünde olduğu halde rakibe bıraktı topu. ömer bayram ile oynadığında nasıl daha uca sivrilip verimli olduğu da aşikar.
    icmalen genel takımdaki problemin*** aynı şekilde bu adama yansıdığını düşünüyorum. o da kendi sahamızda çok uzun süre ve gereksiz kalmamız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın