• 106
    insanların gözünün içine baka baka yalan haber yapan gazetedir. türkiye'nin son yıllarda çıkarmış olduğu en büyük futbol yıldızı olan arda turan'ı yıpratmak için çirkefçe yollara başvurmakta, sanal ortamda yapay polemikler oluşturarak gündemi meşgul etmekte, kayıtsız kalmaya çalışsak da galatasaray taraftarı olarak bizim de sinirlerimizi bozmaktadır. fanatik ve ırkçı derecede kıskanç ve hınç dolu fenerbahçeli bir takım şahısların elinde kukla olmuş ülkenin maalesef en çok takip edilen medya organlarından biridir.
    bir insan, bir kurum, bir toplum kendi ülkesinden çıkmış öz evladına ancak bu kadar kötülük yapabilirdi...
    bu çocuğun günahı nedir allah aşkına ne yaptı bize?
    niçin bu kadar üstüne gidiyorsunuz?
    bu çocuk değil midir senin ülkenin en büyük ve en gözde futbol yıldızı?
    bu çocuk değil midir yarın bir gün senin ülkenin milli takımını sırtlayacak olan?
    bu çocuk değil midir senin ülkenin hadi en büyük olmasın, en büyük takımlarından birinin kaptanı?
    bu çocuk ta insan değil midir sevsin sevilsin, gülsün ve de mutlu olsun?

    sözüm sana ercan saatçi;
    tebrik ederim seni, bildiğin yolda devam et. anlamadığın etmediğin konular hakkında yazdığın o kokuşmuş yazıları yazdıkça içten içe tatmin ol, zihin mastürbasyonu yap. herkese yüzsüzce saldır. bitir bizi ercan. yoket bizi. elinden geleni ardın koma.
    sözüm sana meriç tunca;
    bir insan olarak hiçbir vasfın olmadığı halde bir takım kişilerin maşalığını yapmak, onların iğrenç zevklerini okşamak uğruna bir makama getirilmiş kuklanın tekisin. ne futboldan ne de dünyadan zerre kadar anlamıyorsun. ortalama bir kıraathane ahalisi mensubusun.
    sözüm sana hıncal uluç;
    bir de eskilerden olacaksın, tecrübeli olacaksın değil mi? aferin sana hıncal, en büyük aferin sana zaten. öyle veya böyle medyadaki en büyük galatasaraylı kalemlerden biri olarak arda-messi polemiğini başlatarak çok matrak bir şey yedin hıncal. yarın da arda'yı pele ile kıyasla, hatta üstüne para iste. azıcık olgun olamadın değil mi? azıcık adamakıllı oturamadın yerinde değil mi hıncal? aklımızdan bile geçmeyen şeyleri sanki kamuoyunun görüşleriymiş gibi günlerce yazıp çizdin ve pusuda bekleyen kurtların ekmeğine hem de önlü arkalı yağ sürdün.
    sözüm sana selçuk yula;
    bir şekilde kabından ekmek yediğin kulübe karşı yapmadığın terbiyesizlik kalmadı. bu ülkenin en büyük kulüplerinden birinin kendini kanıtlaması için senin can havliyle yaptığın bedava avukatlığına ihtiyacı vardı değil mi? o yere göğe sığdıramadığın, her konuda öne sürdüğün alex sana bir tanecik türkiye kupası sevinci bile yaşatamadı.

    **

    sapan saçma muhabbetlerle harcaya harcaya yarın bir gün bu memlekette milli takımda oynayacak doğru düzgün adam kalmadığı zaman ya vefalı gurbetçilere, ya da kendi ülkelerinde forma şansı bulamayan devşirmelere muhtaç oluruz artık...
App Store'dan indirin Google Play'den alın