• 105
    --- alıntı ---

    messi: "arda takımımda hep var"

    barcelona'nın arjantinli süper yıldızı lionel messi arda turan hakkında yaptığı çarpıcı açıklamalar ile dikkat çekiyor: "play station'da futbol oynarken onu takımıma muhakkak alıyorum"

    gazetenin 25 mart 2009 tarihli baskısında galip öztürk imzalı röportajın tamamı şu şekilde;

    önce bu özel röportaj nasıl yapıldı onu bir anlatalım.. tarih şubat 2009.. arjantin milli takımı, akşam saat 21:00'de fransa ile karşılaşacak. teknik direktör armando diego maradona oyuncular karşılaşmadan yaklaşık 4 saat önce palm beach otel'de son hazırlıklarını yapıyor.

    otele geldiğimizde güvenlik önlemlerinin daha öncesine göre çok daha sıkı olduğunu görüyorum. daha öncesinde maradona ile görüşmemi sağlayan noray nakis'in cep telefonu problemi bir kez daha nüksediyor ve kendisine ulaşamayınca, güvenlik noktasında duran polislerin izin verdiği kadar, futbolculara kedinin ciğere baktığı gibi bakıyorum. barcelona ve arjantin milli takımı'nın genç yıldızı lionel messi ile görüşeceğime dair bana söz veren noray ağabey sonunda toplantı odasından çıkıyor. avazım çıktığı kadar "noray ağabey" diye bağırıyorum. bir talimatıyla güvenlik koridorunun diğer tarafındayım. hemen messi'yi soruyorum. "birazdan gelecek" yanıtını aldıktan sonra gözümü futbolcuların odalarından çıkıp geldikleri merdivene dikiyorum.

    kazanmak sizin hakkınızdı
    sonunda messi'yi görünce noray ağabey'in kolundan neredeyse çekiştirip, "ağabey geliyor geliyor" diyorum. onun "lionel" diye seslenmesiyle genç yıldız yanımıza geliyor. ama arka tarafta yüzlerce kişi ve gazeteciler bir fotoğraf, bir imza ve küçücük bir röportaj için çıldırıyor. o yüzden sakin bir yere geçiyoruz. kendimi tanıtıyorum ve sorularımı bir bir sıralamaya başlıyorum.

    .........................................

    arda benim takımımda hep var
    messi, türkiye'de en çok beğendiği yıldızın arda turan olduğunu söyledi. genç futbolcu, "şüphesiz arda. hem galatasaray'da hem de milli takımda birkaç kez izledim. çok yetenekli bir yıldız olduğunu düşünüyorum. avrupa'da birçok takımın onu istediğini okudum ve duydum. haksız değiller. play station'da futbol oynarken onu takımıma muhakkak alıyorum. yaşıtlarım arasında yıldız diyebileceğim birkaç isimden biri. ispanya ligi'nde olmasını isterim. la liga birçok yetenekli oyuncunun forma giydiği bir lig ve arda da burada oynamayı fazlasıyla hak ediyor" ifadesini kullandı.

    --- alıntı ---

    saçma sapan bir uydurma cep telefonu numarasıyla messi'ye ulaştığını idda eden, çocuk gibi bir de inandırmak için başına 0034 koyan ama sonrasını düşünmeyen, yukarıdaki röportaj ortadayken messi'nin arda'yı tanımadığını iddia eden cinyusları barındıran üzerinde menemen yerken okunan boya badana gibi işlerde boya damlamasın diye yere serilen kağıt parçası.
App Store'dan indirin Google Play'den alın