• 4
    anladığım kadarıyla 28 eylül 2019 galatasaray fenerbahçe maçına takım tavla turnuvası yaparak ve pis yedili oynayarak hazırlanmış. aslında bu çok yanlış bir uygulama. bu tarz bireysel oyunlar takım içinde takımdaşlık duygusu yerine bireysel performansı öne çıkardığından bizi olumsuz etkiledi.

    bu maça teknik heyetten beklentim takımı eşli ihaleli batak ve 101 ile hazırlaması. düşünün bak eşine güvenip 8, 9, 10 diyecek belki çiz diyecek. güven duygusu bundan daha iyi aşılanır mı? ya da düşünün bir oyuncumuz eli açmıyor diye üzülürken eşi ıstakadan bitiriyor ve 800 yazdırıyor. işte takımdaşlık bu kardeşim. işte uyum bu.

    gel gelelim bu boş entrynin sebebine. nagatomo ile babel statik durdukları yerde birbirine pas atamıyor. feghouli kimseye pas atamıyor. belhanda, feghouli harici kimseye pas atamıyor ve takımın tamamı forvette falcao olduğundan habersiz. fenerbahçe maçındaki görüntüyü son dakika tribünden toplanan halı saha takımı vermiyor. gerçekten hafta içi oyun namına bir hazırlık yapılıp, plan kurulduğunu düşünmüyorum. zerre kadar. en azından bireysel yerine eşli oyunlar önerdim ki antrenman harici zamanlarda biraz faydası olsun. takımda kim nerede ne yapar kimsenin fikri yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın