• 307
    ben daha önce de saçma sapan inatlar, saha içinde umursamazlıklar yüzünden bu maçta puan kaybına tahammülüm olmadığını söylemiştim. 2 maçtır formunu yükselten seri varken sezon çok kötü başlayan ve çene kırığı nedeniyle maske takan belhanda ile maça çıkmak gerçekten inanılmaz bir inattır. bu şu demektir: "siz kimi alırsanız alın, belhanda oynar. iyi de olsa, kötü de olsa". aynı inat mesela selçuk'ta da var. taylan gibi bir adam aldık ama kulübede selçuk var. neden? bu maçta oyuna girerse de şaşırmam açıkçası.

    ben hocanın özellikle seri transferinden mutsuz olduğunu düşünüyorum artık. devre arasında seri'yi geri yollayalım olmadı, boşa para ödemeyelim hoca mutsuzsa seri transferinden.

    bu maçı eğer ki taktik hatalardan dolayı kaybedersek benim hocaya itimadım kalmaz. kusura bakmasın. hem kendisine hem de kendisi üzerinden galatasaray'a operasyon yapılan böyle bir ortamda, sırf inadından dolayı bu maçı veremez hoca. sezon başından beri en yaptı belhanda? çok formsuz. bir de sakat adam, çenesi kırılmış. ama sen hem taraftar hem de yönetime mesaj verip "benim adamım belhanda'dır kardeşim, seri meri hikaye" demek için 2 maçtır formunu yükselten adamı tribüne yolluyorsun. kulübede bile yok. "mazallah belhanda kötü oynar da seri girer toparlar" endişesi mi bu?

    artık kızıyorum. kim ne derse desin. hoca elindeki takımı optimum düzeyde kullanmak yerine inatla kafasındaki adamları oynatmak için elinden geleni yapıyor. şu maç o maç değil hocam. değil. bu maçı alacaksın. bu maçta en iyi, en hazır kadronla çıkacaksın sahaya. "benim istediğim oynar, taratarın değil" demek için zaten sakat adamı sahaya sürmeyeceksin.

    umarım ben yanılırım ve bu kadro bir plan dahilinde kurulmuştur. ama hiç ümidim yok. zira 2 senedir ne maç özelinde ne de sezon özelinde bir planımız olmuyor. tamamen doğaçlama ve o gün oyuncuların formuna bırakıyoruz işi. umarım bu maçı kazanırız. tek temennim bu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın