• 253
    aslında bu maç tam donk maçı.

    fb'nin sağ kanadı aktif orada deniz ve ozan arkalarına atılan toplarda facialar. nagatomo'nun önünde oynayan babel ne hücuma ne de savunmaya istenen katkıyı vermediği için (açıkçası ben sahada bu oyuncunun ne oynadığını bir türlü çözemiyorum) nagotomo çok fazla ileri çıkamayabilir.

    fb'nin sol kanadı ise bizim için piyango. sol bekleri vasat oyuncu önde garry sakat tolga'yı oynatır muhtemelen. feghouli form tutmaya başlamışsa şayet mariano kariyerinin en rahat ve en etkili maçlarından birini oynayabilir. ki mariano bu tür maçlarda hep faydalı oldu.

    fb'nin en zayıf yeri stoperleri aldıkları 2 stoper çok ağır oyuncular. falcao'ya göbekten gelecek etkili toplar özellikle onu fazlaca pozisyona sokabilir. bunun için de orta saha direncini sağlayacak oyuncu lazım. o da bence derbilerin adamı donk'tan başkası değil.

    donk'un alacağı pozisyon ve 5 numara ile 10 numaralı oyuncuya yapacağı temas rahatlamamızı sağlayacaktır. takımımıza katılan 30-40 milyon euro değerindeki oyuncular maalesef donk'un yapacağı sertliği sağlayabilecek oyuncular değiller.

    bana göre bu maçta fb de bizim gibi 4-3-3 oynadığı için bu maça özel ilk 11'i ve dizilişi şöyle olmalı;

    muslera

    mariano - luyindama - marcao - nagatomo

    nzonzi - donk

    feghouli - belhanda - babel (veya adem - hatta keşke adem olsa)

    falcao
App Store'dan indirin Google Play'den alın