• 233
    cumartesi mesaisi sebebiyle izleyemeyeceğim karşılaşma.
    sezonun net en önemli karşılaşması. bakın sadece bizim en önemli maçımız demiyorum. tüm takımları ve tüm sezonu etkileyecek, sezona yön verecek ve şampiyonluk kovalayan iki takımın geleceğine, havasına, suyuna etki edecek karşılaşmadır.

    bugün günlerden galatasaray.

    etkili ve hırslı oynayacağımızı ve fakat gol yollarında biraz zorlanarak kazanacağımızı düşünüyorum. fenerin bireysel hataları maça büyük etki edecektir. çoğu türk telekom atmosferini ilk defa yaşayacak. kendilerinde büyük takım olgusu yok! yayınladıkları video taraftarımıza doping olduğu apaçık. agresif tribün oyuncuları fişekleyecek beklenmedik oyunculardan iyi performanslar alabiliriz.

    ben depremi bu gece beklerken, o erken gelmiş. ancak bugün öyle bir top oynamalıyız ki, futbola aşık bu ülkenin her ferdinden depremin izlerini, etkisini kaldırmalıyız.
    geleceğimizin çocuklarına yeniden galatasaray' ımızın fenerden daha büyük olduğunu göstermeliyiz.

    eze eze eze, vura vura vura, sonuna kadar saldır cimbombom!!!

    debileri oyuncular değil impratorlar kazandırır. bakalım kendisini dünyaya kanıtlayan imparator mu ? çakma imparator mu galip gelecek !

    fenerbahçe maça önde basıp oyun yapımızı bozamak isteyecektir. biz onlara baskılı agresif oyunla bu gecenin bitmesini isteyecekleri bir baskı yapmalıyız. sonucu değil 90. dakikayı istesinler. taraftarımıza büyük iş düşüyor. 60. dakikada ışıklar değil, kameralara yansıyan çirkin agresif suratlar görmek istiyorum...

    yarını yok bugunün!!!
App Store'dan indirin Google Play'den alın