resim
Mario René Junior Lemina
Takım:Wolverhampton
Mevki:Ön Libero
Yaş:30
Boy:1.84
Uyruk:Gabon
  • 398
    hocanın formuna laf edemeyenlerin günah keçisi. hemen gönderilmeliymiş bir de. adama gol kaçırdı diye kızılıyor. komik bunlar. lan orta saha bu adam. hayır aynı tipler belhanda bir bok yapmayınca "ama işte asistin, asistine, asist olacak pası veriyor yeaa" diyorlar.

    22 eylül 2019 yeni malatyaspor galatasaray maçında hiç de kötü değildi. efendim neymiş, faul yapmışmış. ah canım benim, tabii "ceza sahasına ebesinin nikahı kadar uzakta faul yaparsam gol yeriz" demeliydi. muhtemelen bir kaç maç sonra rakip kalecinin kullandığı aut atışından gol yersek "sen bilmiyor musun kardeşim oradan gol yiyeceğimizi? neden auta atıyorsun da gol atmıyorsun?" denilecek kendisi için.

    yahu takımın tamamından fazla top çaldı lemina bu maçta sadece 45 dakikada. evet gol kaçırdı. kaçırdı ama oraya o koşuyu belhanda yapmazdı mesela. yapsa o da atamayabilirdi. bu adam orta saha oyuncusu. hiç de laubali vurmadı. gelişine plase attı, rakip gelip kayarak topu çeldi. ha atmalı mıydı? evet atmalıydı. ama sanki adam maç boyunca 6-7 pozisyona girmiş gibi maçın vebalini adamın sırtına yıkmak nedir?

    adam sahada koşuyor mu? koşuyor. top kapıyor mu? kapıyor. adam kovalıyor mu? kovalıyor. saçma sapan pas hatası da yapmıyor. eeee senin derdin ne? gol kaçırdı, faul yaptı. biz "hoca formsuz" deyince skor taraftarı oluyoruz ama birileri "lemina yaktı bizim, hemen gönderin bu gereksizi" deyince büyük taraftar oluyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın