• 2361
    28 eylül 2019 galatasaray fenerbahçe maçı için tabii ki gişe fiyatı mukabilinde verebileceğiniz tüm biletlerinize talibim. 1000 adete kadar alabilirim, problem yok. şayet gitmeyecek olan renktaş varsa mesaj atsın. "ama neden?"

    bu duyuruların, galatasaray sözlük'ün kanayan yarası olduğunu düşünüyorum çünkü.

    28 eylül 2019 galatasaray fenerbahçe maçı var, "devredecek varsa çok makbule geçer" diyor herhangi biri. güzel. fiyat pazarlığı yok ve gişeden devretmek sözlük kurallarına göre mecbur. bunda en ufak bir sorun yok, gerçekten süper ve olması gereken bir kural bu. destekliyorum.

    sonra 25 ağustos 2019 galatasaray konyaspor maçı ya da 13 eylül 2019 galatasaray kasımpaşa maçı geliyor, buraya yine birileri "devredebilecek varsa biletine talibim" yazıyor. atıyorum maça gidemeyeceğim ve bu arkadaşa devretmek için mesaj atıyorum ve bu arkadaş cevap olarak "yaaa ben bedava devredecek varsa giderim diye yazmıştım." ya da "kardeş tamam gişe fiyatı 300 lira ama ben 50 lira verebilirim ancak." diye cevap veriyor.

    şimdi;

    sözlüğümüzdeki kuralın amacı "pazarlık yapmamak" değil mi? e bu bilet isteyen arkadaşlar pazarlık yapmıyor mu? pazarlık, sadece fiyat yükseltmek midir?

    yanlış anlaşılmasın, tabii ki hiçbir zaman galatasaray'dan rant elde etmek gibi bir gayem olamaz ama 150 liralık bilete "50 lira veririm." ya da "60 lira veririm." diyen kişilerin de pilot olması gerektiğini düşünüyorum.

    kıssadan hisse;

    düşüncem doğrudur yanlıştır ya da katılırsınız katılmazsınız bilemem ama şu an neredeyse 4-5 katı fiyatına satılan 28 eylül 2019 galatasaray fenerbahçe maçı biletleri için sözlüğe yazan yazarların galatasaray sözlük'ü kendi çıkarları için kullandıklarını düşünüyorum ve bu konuda da tıpkı karaborsa bilet satmaya çalışanlar gibi yaptırımda bulunulması gerektiğine inanıyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın