• 1
    dünya güreş şampiyonası serbest stil 57 kilo finalinde süleyman atlı, rus zavur uguev'e 13-3 mağlup olarak dünya ikincisi oldu.

    --- alıntı ---
    süleyman atli kimdir?

    1994 muğla’nın fethiye ilçesinde dünyaya geldi. ankara tedaş kulübü adına güreşen milli güreşçimiz süleyman atlı aynı zamanda üniversiteye devam ediyor. güreş hayatına 2005 yılında milas mehmet güçlü güreş eğitim merkezi’nde (gem) başladı. genç yaşta büyük başarılara imza atan atlı daha sonra ankara tedaş spor kulübüne transfer oldu.

    güreşin temel eğitimini milas mehmet güçlü gem’de antrenörleri mehmet güçlü, inanç güçlü, mustafa boylu, bünyamin emik ve abdullah aldemir antrenörlerinden aldı. daha sonra tedaş spor kulübüne transfer olduktan sonra yüksel şanlı antrenöründen eğitim almaya başladı. şu anda milli takımda ibrahim akgün, ishak irbayhanov, adem bereket, abdullah çakmar, remzi musaoğlu ve ramazan şahin antrenörlerinden güreş eğitimi alıyor. gençlerde uluslararası yaşar doğu turnuvası, avrupa ve dünya şampiyonu olan süleyman atlı, geçtiğimiz günlerde düzenlenen 2. dünya olimpiyat kalifikasyon turnuvasında şampiyon olarak adını olimpiyatlara yazdırdı.

    --- alıntı ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın