resim
Ryan Guno Babel
Takım:-
Mevki:Sol Kanat
Yaş:37
Boy:1.85
Uyruk:Hollanda
  • 1124
    kendisi çok iyi bir futbolcu ve futbol tabiri ile joker bir oyuncudur. forvet yokken forvet oynar, ikili forvet çıkmak isterseniz çıkar, kanat oynar hatta 10 numara bile kaydırabilirsiniz.

    ben kendisini beğeniyorum, zaten daha önceki entry'lerimde de bunu söylemiştim.

    gel gelelim eleştirilere katılmamak elde değil. bonservisi olmadığı için kağıt üstünde çok mantıklı duruyor ama, acaba öyle mi?

    33 yaşında, 3 seneden 2.5 milyon yıllık ücret, 2 milyon da imza parası. kabaca hesaplayınca yıllık maliyeti 3.2 milyon euro'ya geliyor. az para değil. dursun aydın özbek tadında bir sözleşme.

    dediğimiz gibi iyi oyuncu. ama takımın ihtiyacını gidermiyor. bize yaldır yaldır koşan bir pırpır kanat lazımdı.

    suç tabi ki babel'in değil. ilk 3 haftada da inanılmaz katkılar yaptı. brugge maçında yine bir şeyler deneyen ender adamlardandı. bir çok insanı yanıltıp inanılmaz katkı verecek bence.

    "e madem inanılmaz katkı verecek, neye ağlıyorsun? hele ffp sıkıntısı içinde, bonservissiz babel gibi bir adamın nesini eleştiriyorsunuz?"

    burada anlaşamıyoruz. temel olarak problemi söylüyoruz. hızlı kanat lazımdı. ffp sorunuydu, bonservis sorunuydu o yüzden babel ile anlaştık ise cevap, ben buna saygı duyarım. ancak benim saygı duymam temelde hızlı bir kanat alınması gerektiği gerçeğini de değiştirmiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın