resim
Jean Michaël Seri
Takım:Hull
Mevki:Ön Libero
Yaş:32
Boy:1.68
Uyruk:Fildişi Sahili
  • 695
    bu adam net olarak turnusoldur.* evet, eğer birisi "seri çok top kaybediyor, şut atmıyor, resmen kazık, kontrolleri kötü, ayakta duramıyor" falan diyorsa, onunla konuşmanızı kesip, uzaklaşın oradan. eğer ki futbolu sadece adam geçmek, 11 kişiyi çalımlayıp gol atmak, sırf hücum varyasyonları(ki seri iki yönlü bir adam) vs olarak görüyorsanız seri kötüdür. ama takım oyunu olarak bakıyorsanız(hem hücum hem savunma olarak) işte seri'nin farkı ortaya çıkıyor. evet top kaybı yaptı, evet istediğimiz seviyede henüz değil, ama çok önemli doneler verdi son maçta bize.*

    13 eylülde kasımpaşa ile kendi sahamızda oynadığımız maçla, 18 eylül 2019 club brugge galatasaray maçı arasındaki en önemli fark ne idi? brugge maçında ortadaha da rahat top dolaştırmamız, topa hakim olmamız, daha derli toplu oynamamız, ne yaptığını bilen bir takım görüntüsü vermemiz. bunun en önemli nedeni seri'ydi. pas verip, boşa çıkıp, top istemesi gerçekten çok önemli. devamlı sıkışan arkadaşlarına yardım götürdü, kendisini savunma arkasına gizlemek yerine, boşa çıkıp pas istasyonu oldu. bunlar çok önemli meziyetler. devamlı alan parselizasyonunda bulunması, rakibe orta alanda rahat iş yaptırmaması gibi etkenlerle, oyunumuza oldukça önemli katkı verdi.

    son yıllarda en fazla ihtiyaç duyduğumuz tip ortasaha kendisi. sorumluluk almaya devam eder ve üzerindeki baskıyı biraz daha aşar, uyum sorununu çözerse inanılmaz bir ortasaha oyunu izletecek bize. biraz daha sabır, çok daha iyi olacaktır. fakat bu haliyle dahi ortasahamızın ihtiyaç duyduğu oyuncu olduğunu gösterdi.
    edit. telefon klavyesi azizliği.
App Store'dan indirin Google Play'den alın