• 492
    seri'yi ilk kez beğendim bugün. baya iyiydi bence. nzonzi zaten hep iyi. stoperler de başarılılardı. bekler rezalet. feghouli ve babel normal şartlar altında atabilecekleri birer pozisyonda gol atamadılar ne yazık ki. falcao’ya top getiremedik evet ama baya mücadele etti. ben beğendim kendisini. beklerden zaten fazlasını beklemiyordum, bu açıdan bakınca beklentimin altında kalan sadece lemina idi. zamanla daha iyi olur inşallah. muslera ise baya baya iyiydi, geçen seneki şampiyonlar ligi performansını gösterseydi bugün en az 2 gol yerdi. böyle devam eder umarım.

    bir diğer mevzu da onyekuru tipinde* bir oyuncusuz oynamış olmamız. onyekuru gibi birisinin olmaması, geçen seneki ön taraftaki hızlı oyunumuzun da kaybolmasına neden oldu. bizim muhakkak bu özelliklere sahip bir adamı almamız lazım. brugge'un her oyuncusu atletik. atıp geçebiliyorlar. maalesef ki bizde bu minvalde bir oyuncu yok.

    son olarak, bizim beklere psg maçında allah kolaylık versin. meunier-mbappe ve bernat-di maria dörtlüsüne karşı ne yapacaklar çok merak ediyorum...
App Store'dan indirin Google Play'den alın