• 7
    tovbe yarabbim. senin benim cebimden çıkan para ile hizmet veren bir kurum gozlerimizin onunde kininden kudurmak, bogulmak uzere. yildirim demiroren hakkini helal etsin. vallahi bu denyolarin yaninda hz. omer gibi adammis. bosuna sektirmisiz yillarca. kendinize gelin kardesim artik iyice tiksindirdiniz.

    şu tweet'in atatürk'ün çanakkale savaşı öncesi tüm devletlere çıkıp "savaş bizim mekanda yapılacak. katılan arkadaşlara başarılar diliyorum, iyi olan kazansın." demesinden bir farkı yok.

    daha önce atılan başka bir tweetteki linkte de temsilcilere ayrı ayrı başarılar dilemesinin de anlamı yok. şampiyonlar ligine özel böyle ingilizce ve türkçe tweet atıyorsan ismini yazmak zorundasın. sen 433 veya goal hesabı değilsin. aynı şekilde uefa ilgili tweet atarsan da eşşek gibi başakşehir, beşiktaş ve trabzonspor'a başarılar dilemek zo-run-da-sın. buna aslında en güzel cevap bu saydığım 3 kulübe bizim kendi twitter hesabımızdan başarı dilememiz olur.

    tff`nin twitter hesabi buyuk ihtimal ile 10-12 yaslarinda simarik zengin bir veledin elinde. baska bir aciklama bulamiyorum.

    edit: https://twitter.com/...977110710575104?s=19

    böyle adam olacaksınız işte. açık açık yazacaksınız. öyle link atmak falan olmaz. insanların tepki gösterdiği asıl tweeti de ya sen gidip uefadan rica edeceksin seni mentionlayarak atacak ya da sen galatasaray adını geçirerek başarılar dileyeceksin. sen organizasyon sahibi değilsin. sen final maçının oynanacağı ülkenin temsilcisisin. tarafsın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın