• 133
    türkiye liginde başarının anahtarı. yüzde yüz çalışıyor kesin bilgi.

    şartlar:

    -stoperler çok açılmayacak, birbirlerine yakın durup sert olup yıldıracak. boylu poslu olacak gelene vuracak. biri tecrübeli biri genç olsa daha makul. bruno alves, ujfalusi, marcelo vs.

    -bekler stoper bozması olmayacak kanat bozması olur ama savunmada fazla zaafiyet vermemek şartıyla. git gel yapacaklar maç boyu orta konusunda kalifiye olmalılar. eboue, caner, mariano, genç gökhan gönül vs.

    -orta ikiliden biri stoperlerin içine çok girmeyen pozisyon bilgisi iyi pasları güven veren bir kesici olmalı. fernando, aurelio, atiba vs. (melo tek başına orta saha buraya yazmaya gerek yok)

    -orta ikiliden öbürü takımın kritik noktalarından biri. öne doğru oynama ve topla kat etme özelliği olması lazım. 2011 model selçuk, emre bölezoğlu, colman, form tuttu mu oğuzhan ve belhanda. evet belhanda.

    -ön üçlüden kanatlardan biri; diğer ikisini ve tüm orta sahayı rahatlatacak tarzda koşan ve orta saha özellikli biri olmalı. engin baytar, mehmet topuz, oynasaydı hamit, belhanda da buraya olur.

    -ön üçlüden ortadaki şapkadan tavşan çıkartan, skorer eski tip klasik 10 numarayla ikinci forvet arası birşey olmalı. talisca, alex, jaja, iliç, feghouli. evet feghouli. sneijder ceza sahasında çok dolanmıyordu genelde kendini sola atıyordu ama o da olabilir.

    -orta üçlüden kanatlardan öbürü hızlı, top süren, ortalığı karıştıran, bal yapmayan arı tarzı olmalı. yanlız önemli bir şart var sadece açık alanda değil yerleşik savunmayı da parçalayan, dar alanda da adam geçen bir oyuncu olmalı. emre mor, valbuena, dia vs.

    -ilerideki uç oyuncusu süper bitirici olmasına gerek yok çok kazma olmasın yeter net golleri de atmalı. boylu poslu koşan pres yapan, rakip savunmayı yıpratan, arka üçlüye alan açan bir forvet olmalı. elmander, vedat muriç, oliver grioud gibi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın