• 3
    sıkıştığında hangimiz uefa kupası alındığında sevinmedikki kardeşler?? edebiyatını pek seven fenerbahçeli tiplerden bir diğeri. ardından da arda turan liverpoolda oynamayı ancak hayal eder demiş, ne kadar enteresan.oysa uefa kupasıyla övünebilen bir fenerbahçelinin türkiyedeki arda turan gerçeğini de kabullenebilmiş olması gerekir.

    esas mesele arda turan ın antremanda girdiği dialog değil, mesele arda turan ın bu kadar eleştirilmesine, kendi taraftarınca bile bu kadar üstüne gidilmesine karşın yetenek ve kapasitesinin inkar edilememesi.kendini bu şekilde gösteriyor işte hazımsızlık, bir yerden salmak gerek siz de haklısınız. böyle altyapıdan çıkan, yeteneğinin yanında yürek sahibi futbolcunuz olsun istersiniz elbet. onun için emre bitti sıra arda da diye pankart açacak kadar küçültebildiniz kendinizi. onun için o karaktersizin sonunu yakıştırabilme gafletini gösteriyorsunuz ardaya.

    diyeceğim o ki sayın uçan kaçan, ardayı bu kadar çok istiyorsanız siz açın playstationu oynayın falan.. hani ancak oralarda oynatırsınız arda turanı falan.. belki o zaman bu hazımsızlık bir nebze geçer falan...
App Store'dan indirin Google Play'den alın