• 276
    daha önce fatih terim'e(#2759998) ve abdürrahim albayrak'a(#2762837) yapılan operasyonlardan bahsetmiştim. şuanda 17 kulüp galatasaray'a karşı cephe almış durumda ve teknik direktörümüzün bahsettiği gibi galatasaray yalnızlaştırılmaya çalışılıyor.

    fakat bence daha da önemlisi hükumet de bize karşı cephe almış gibi gözüküyor. yoksa bu çam şeytanlarının 19.5 tl gibi kendince komiklikler düzenlemesi kendi çapını aşar. benim bakış açıma göre üst üste yapılan tüm kötülükler tamamen mevcut siyasi iktidarın kontrolünde fatih terim ve galatasaray'a karşı operasyon düzenlenmektedir. herkesin hatırladığı gibi 2017 referandumunda ahmet çakar'ın çağrısıyla evet videosuna katılmayan, stadyumlara isimleri verilen, fatih terim milli takımdan kovulmuştu. kısacası bu olay ne rizespor'un ne de tff'nin kendi başına yürütebileceği boyutun çok ötesinde. bugün fatih terim çıksın ben siyasi istikrarı destekliyorum hülöööö desin, bakın bakalım 4 maç ceza verebiliyorlar mı...

    bir küçük ekleme: fatih terim'in organize kötülük cümlesinde özne kullanmaması da zaten bu yüzden. bence hoca taaa arda turan ve tayfasının zorla milli takıma aldırılmasından itibaren mevcut siyasi istikrarla farklı yollarda yürüyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın