resim
Mutlu Aksu Doğan
Takım:-
Mevki:On Numara
Yaş:24
Boy:1.78
Uyruk:Türkiye
  • 57
    mutlu aksu doğan’ı çok izledim. harika bir sol ayağı var ve hem derin ve dikine pasları hem de uzaktan şutları mükemmel. örneğin trabzonspor ile yapılan sanıyorum u19 (u21 de olabilir) maçında hattrick yapmıştı ve mükemmel gollerdi hepsi de.

    altyapıdan gelen ve şu anda a takımda olan futbolcularımızın dışında benim dikkatimi çeken ve potansiyeli çok yüksek olduğuna inandığım dört futbolcu daha vardı. bunlar mutlu aksu doğan, metehan mertöz, süleyman luş ve ogün çalışkan. bu çocukları daha iyi takımlarda pişirmek gerekirdi ama galatasaray’ın bu konulara yeterli önemi vermediğini düşünüyorum.

    geçtiğimiz sezon izlediğim u19 ve u21 takımlarında oynayan en az 15 futbolcu çok yetenekli futbolculardı. tek eksiklikleri yüksek kondisyon ve fizik güçtü. bunlar çok kolay giderilebilecek eksiklikler. teknik, düşünce, taktik, hız, çabukluk, şut, kilit pas vesair konularda süper lig seviyesindeydiler.

    bu çocukları ihmal etmeyelim, başkalarına kaptırmayalım, üzerlerine titreyip kazanalım hepsini. örneğin bence metehan ve mutlu aksu bu sezon a takım kadrosunda olmalıydılar. ama şu anda yapacak bir şey yok. bu sezon oynadıkları takımda biraz daha güç ve kuvvet kazandıktan sonra a takım kadrosuna dönerler umarım.

    https://twitter.com/...469719410364421?s=09

    şu pası kaç futbolcu yapabilir?
App Store'dan indirin Google Play'den alın