• 5098
    kapasite arttırımından ziyade çok daha büyük sorunları olan stadımız, yuvamız.

    en başa yazılacak problem kesinlikle ulaşım. maç çıkışları tam bir işkence. hele bir de metro kullanmak durumunda kalınırsa facia. tıka basa dolan vagonlarda havasızlıktan dolayı iki kez ciddi anlamda fenalaştım. stadyumdan erken çıkmakta çözüm değil. maçın 80.dakikasında falan terkedilirse belki bir nebze faydası olabilir ama kim o dakikalarda maçı bırakıp ayrılır? stadyum civarındaki yollar, girişler, çıkışlar inanılmaz yetersiz. tahliye esnasında insanların oluşturduğu manzara kavimler göçünden hallice.

    bir ara dış cephedeki çirkin ve yetersiz görünüme, renkleri solan koltuklara ben de takıyordum fakat her maç sonrası yaşadığımız eziyetten dolayı artık bu eksiklikleri görmez oldum. ulaşım, ulaşım, ulaşım... stada gitmek ayrı bir eziyet, dönmek ayrı bir eziyet. mecidiyeköy’deki rahatımızı inanılmaz özlüyorum. millet kadıköy’de, dolmabahçe’de yürüyerek maça gidip, geliyor. konfor ve rahatlıklarını gördükçe fıttırıyorum. neredeyse 10 sene geçti. ilk gün yaşanan sorunlar hala devam ediyor. göreve gelen yönetimler bu konu ile yeteri kadar ilgilenmediler, ilgilenmiyorlar. otopark ücreti de aşırı pahalı. yıllık kombine fiyatından farkı yok. velhasıl stadımızın altyapı sorunları çok. kolay kolay düzeleceğini de sanmıyorum. mevcut yönetim kapasite arttırımı ile uğraşacağına biraz bu işlere kafa patlatsa keşke. maçlara gelmeyen ve fiziki şartların yetersizliğini kavrayamayanlar için seyirci kapasite arttırımı kulağa çok hoş geliyor ama ne yazık ki iş uzaktan göründüğü ve sanıldığı gibi değil.

    tüm bu olumsuzluklara, eksikliklere rağmen yağmurda, çamurda, soğukta, sıcakta o stadı dolduran taraftar hakikatten çok büyük taraftar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın