• 40
    bazı renktaşlar, şampiyonluk sayıları 28 olsun. biz her türlü onları geçeriz diyorlar. bu takıma güven tabi ki çok güzel, ama olayı legalize ediyor*, bunu yapmayalım. hatta bu başlığın adı "29.şampiyonluk yalanı" olarak değiştirilmeli. adminler göreve.

    adamların bir taraflarından element uydurup, şampiyonluk sayılarını 28 olarak tescil ettirmeye çalışmasına müsaade edilemez. böyle bir saçmalık'ı, yalanı; goebbels taktikleri ile sürekli dillendirip, kabul görmesini sağlamaya çalışıyorlar. ama yemezler.

    bu konuda akıllı hareket ederek, resmi olmayacak bir şekilde, bu saçmalıkla mücadele etmek ve karşı propaganda yapmak lazım. resmi hesaplardan bu kamillerin değirmenine su taşımaya gerek yok. lakin, taraftarlar, özellikle sosyal medya'da video paylaşmak konusunda etkin olan renktaşlar, bu konuyu işleyen videolar çekerek*, nasıl saçmaladıklarını ifşa ederek işe başlayabilirler. twitter flood'larından çok daha etkili olacaktır. hatta kulüp, konunun saçmalığını anlatan video hazırlanmasını el altından finanse edebilir.

    resmi olarak ise, bu ezginlerin, bjk gibi sonradan eklettikleri 1959 yılı şampiyonluğunu* ve bjk'nin fazladan eklettiği 2 şampiyonluğu*, mahkeme yoluna giderek ellerinden almak lazım. bu konuyu kaya çilingiroğlu trtspor'da gündeme getirmiş. "bjk'liyim ama galatasaray bu konuda mahkemeye giderse ve işin peşine düşerse kazanabilir, bu sayede rakiplerinden toplamda 3 şampiyonluk sildirebilir" demişti.

    ne demiş fatih hoca, "en iyi savunma saldırıdır". bunların sonradan eklettikleri şampiyonlukları sildirmek adına, karşı atağa geçmesi lazım yönetimin. burayı takip eden gs tv çalışanları konuyu yönetime taşımalıdır. galatasaray gibi bir eğitim kurumunun değerli hukukcuları tarafından neler yapılabileceği profesyonelce değerlendirilmelidir.

    bu kamillerin, galatasarayımıza açtığı savaş hepimizin malumu. artık gemi azıya aldılar ve saat 19:05 te ceza açıklayacak kadar gözlerini kararttılar. haklılığımızı akıllıca ve hukuk içerisinde kalarak, iletişim dilini etkili bir şekilde kullanarak ortaya koymalıyız, hodri meydan demenin tam zamanı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın