• 1
    2019 avrupa kadınlar voleybol şampiyonası yarı final mücadelesi. saat 19.30'da başlayacak ve trt spor'dan canlı olarak yayınlanacak. maç ankara'da.

    rakibimiz polonya da tıpkı bizim gibi turnuvanın ev sahiplerinden biriydi (macaristan ve slovakya ikilisiyle birlikte). ilk turda yine bizim gibi grubunu 4 galibiyet - 1 mağlubiyet ile 2. sırada tamamladı. ikinci turda ise ispanya'yı 3-0'la geçtiler evlerinde. hemen akabinde de çeyrek finalde iyi almanya'yı 3-2'yle devirdiler polonya'da oynanan karşılaşmada.

    iki avantajımız var kağıt üstünde. birincisi, seyirci desteği bizde. ikincisi, polonya ilk kez bu turnuvada polonya dışında bir karşılaşmaya çıkacak, ilk kez bir süredir alışık olmadıkları deplasman baskısını hissedecekler. deplasman psikolojisi denen olgu kadın voleybolunda daha fazla hissedilen/hissettirilen bir şey. en yakın örneği için, (bkz: 4 eylül 2019 türkiye hollanda kadın voleybol maçı).

    hollanda'yı yendiysek polonya'yı da yeneriz. yeter ki iyi servis atıp gelen servisleri iyi karşılayalım, basit hata yapmayalım ve akıllı oynayalım.

    kazanan taraf yarın sırbistan x italya çarpışmasının galibiyle final müsabakasına çıkacak.

    maç sonu: korkunç bir şey, finaldeyiz! 3-1'le paketledi kızlar rakibi. ebrar karakurt inanılmazdı, eda erdem enfesti fakat şebnem simge aköz, sen neymişsin be! finalde son avrupa ve dünya şampiyonu sırbistan'la oynuyoruz. son 1 kaldı, son 1.
App Store'dan indirin Google Play'den alın