resim
Gökhan Zan
Görev:Yardımcı Antrenör
Takım:Kariyer Sonu
Yaş:43
Uyruk:Türkiye
  • 326
    her defasında niye bu kadar dalga geçildiğini anlayamadığım oyuncumuz. öyle bir bahsediliyor ki sanki defansımız dünya iyisi gökhan bozuyor ritmi.. yok, ne defansımız dünya iyisi ne de gökhan günah keçisi. bir de puan kaybettiğimiz maçlardan sonra şamarı en fazla yiyen kişi ilk yarı itibariyle. ama galatasaray defansının en zayıf halkası değil. evet daha zayıf olan var. ha gökhan'ı bırakıp onunla mı dalga geçilsin; tabii ki hayır. demek istediğim bazen sırf önyargılarımız yüzünden başarısızlığı hep aynı adamların üstüne yıktığımız gerçeği.

    sadece gökhan değil sabri, tobi.. galatasaray forması giyen birinin sakatlığı ile, performansı ile dalga geçilmesi benim aklımın mantığımın almadığı bir olay. nasıl içimiz alıyor, komik değil ki. valla bak. bir öneri varsa dinleyelim; yoksa sabaha kadar dalga geçip gülelim mi?

    biz taraftarız; işin sevgi, aşk yönünde daha fazla yer almamız gerekir. bir futbolcu saha içi saha dışı yaptıkları ve yapamadıklarının bedelini öder. yani yönetim bunun gerekli önlem ve çözümlerini ortaya koyar. onların işi bu. bizim işimiz sevgiyle daha yapıcı bakış açıları ortaya koymak. ne olursa olsun o forma üzerinde olduğu sürece saygı duymak. eğer bunu bile yapamıyorsak boşa konuşuyoruz saatlerce galatasaray'ı burda.
App Store'dan indirin Google Play'den alın