• 1115
    bu sezon bu turnuva için 15 yabancı ekleyeceğimizi hiç sanmıyorum liste için. yani hoca ülke içinde oynamayacak adamı, zaten liste konusunda sıkıntı yaşadığımız şu durumda listeye yazmaz bence.

    dolayısıyla 20 kişilik listenin 14 tanesi lisanslı yabancılarımız olur. kaldı 6 kişi. bunların da 3 tanesini gurbetçi olabilecek ancak.

    o yüzden ilk olarak türkiye içerisinde yetişmiş 3 kişilik zorunlu kontenjan için opsiyonlara bakalım. okan kocuk kesinlikle yazılacak, zaten kaleci yok. kaldı iki kişi. selçuk inan artık şu takımda oynayamayacağı için onu geçelim. emre taşdemir de ligde de pek göze girmiş durumda değil, o yüzden o da çok düşük ihtimal. üzülerek söylüyorum ki şu anki kadroda hücum elemanlarına baktığımızda adem büyük'ün eklenmesine de pek gerek yok. geriye şener özbayraklı, taylan antalyalı ve ahmet çalık üçlüsü kalıyor. ahmet malesef donk ile birlikte stoper alternatifi, onu yazacaktır hoca. ben ilk bakışta şener'i de yazacağını düşünüyordum sağ bek alternatifi olarak; ancak lemina'nın sağ bek özelliği olmasından dolayı onu o mevkide de düşünürse, orta sahaya birini daha yazmak isteyeceği için taylan'ı yazar diye tahmin ediyorum.

    okan kocuk
    ahmet çalık
    taylan antalyalı

    yazılır gibi.

    geriye 3 gurbetçi kaldı. emre akbaba'nın sakatlığı nedeniyle zaten olmayacağı belli. o yüzden de

    jimmy durmaz
    emre mor
    ömer bayram

    şeklinde olacaktır bence.

    edit: ya bu arada bütün bunları yazdıktan sonra bakabildim. entry'de hep yazarız, ederiz vs diyerek gelecek zaman kullanmışım; ancak uefa şampiyonlar ligi kataloğundaki deadline bizim saatimizle 2 eylül'ü 3 eylül'e bağlayan gece saat 2 olarak gözüküyor. yollamışızdır herhalde çoktan.

    https://gss.gs/YnR.png
App Store'dan indirin Google Play'den alın