resim
Volkan Bayarslan
Görev:Hakem
Yaş:46
Uyruk:Türkiye
Görev Aldığı Maçlar
  • 18
    30 ağustos 2019 kayserispor galatasaray maçında önce babel'in emre mor'un asistiyle attığı golde yanlış bir ofsayt çizgisi çekmiş, sonra mensah'ın marcao'ya dirsek attığı pozisyonda kayserispor'un golünü nizami sayarak iki devasa hata(?) yapmıştır. en son adem büyük'ün attığı golde elle oynama bulabilmek için pozisyonu defalarca izlemesine rağmen mecburen golü vermiştir. emre'nin ofsaytındaki çizgi omuzdan değil koldan çekilmiş resmen: https://gss.gs/ekQ.jpg

    gelin görün ki maçta böyle skandal bir var hakemi performansı varken insanlar mustafa öğretmenoğlu'nu konuşuyor. halbuki mustafa öğretmenoğlu ancak pedro henrique'nin veya emre mor'un ikinci sarı kartları için suçlanabilir. geri kalan bütün kararları doğruydu. bayarslan ise bu iki sarı karttan çok daha fahiş hatalar yaparak maçı adeta katletti. bu maçtan sonra kimsenin ondan bahsetmemesi adil bir durum değil. bu hataları ister ihmaliyle ister kusuruyla yapmış olsun, bayarslan bir daha var ekranının başına geçmemeli.

    pozisyonları ekran başında defalarca izlediği halde yanlış karar verebilen hakemlerin varlığı türk futbolu adına bütün ümitlerimizi kırıyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın