• 691
    30 ağustos 2019 kayserispor galatasaray maçında her pozisyonda futbolcularimiza faul ve fiziki temas yapmaktan çekinmeyen ama ikinci yarı artık 4. hatta 5. sefer aynı hareketi yapıp kart görünce deliren.

    üstüne üstlük sarı kartlari varken nasıl olsa galatasaraya karşı algı var bize kırmızı veremez mantalitesi ile aynı faulleri yapmaya devam ederek üst üste kırmızı gören ve bu kırmızıları sanki hakem yanlı imiş gibi gösterme basitliğinde bulunan klasik şark kurnazı kulüp.

    zaten her maçımızdan sonra bunların başkanlarının çıkıp bazılarına tehdit vari aciklama yapmaları farz oldu.

    istiyorlar ki dirsek atsinlar kart görmesinler, yerden kayarak ayağa girsinler kart görmesinler, ceza sahasına giren adamı arkadan ceksinler ama kart görmesinler, neden ?
    çünkü karsilarindaki galatasaray ve galatasaraya karşı negatif bir algı var.

    kimse çıkıp demez ulan adamlar dün tertemiz 5 gol attı ama sadece 3ü gol sayıldı, bunların emeklerine yazık değil mi diye.

    bir de çıkmışlar 8 dakika uzatmaya laf ediyorlar, ulan uzatma verilirken 1 - 2 geride idiniz, o zaman sevindiniz 8 dakikaya, gol buldunuz tam 3 dakika gol sevinci yaşadınız, bir pozisyon var a gitti 1 dakika da orda bekledi, ee hakem de 110 kusurde bitirdi maçı zaten, yani galatasaray golü bulduktan 3 4 dakika sonra, görende hemen galatasaray gol atınca bitirdi sanacak

    sizi, size bu algıda ön ayak olanı, size bu algıda gaz vereni, beraber hareket ettiğiniz tüm o ağa babalari üst üste koya koya gideceğiz...

    herkesin adaleti şaşar allahın adaleti şaşmaz
App Store'dan indirin Google Play'den alın