resim
Adem Büyük
Görev:Futbol Şube Sorumlusu
Takım:-
Yaş:36
Uyruk:Türkiye
  • 603
    bir oyuncunun yeteneği, fiziği elbette çok önemlidir ama asıl önemli olan oyuncunun kafa yapısıdır. maça ne kadar konsantre olduğudur, gol atmayı/maçı kazanmayı ne kadar istediğidir.

    eğer bir futbolcu golü attıktan sonra nasıl sevineceğini maçtan önce düşünüyorsa o adam işin şovundadır. (bkz: mbaye diagne)

    sizi asıl ayatkta tutacak kişi maçın tamamında hırslı, istekli ve 100%'nü veren oyuncularındandır. adem büyük'te bu anlattıklarım var mesela.

    adem'in oynadığı eski takımlar ile maç yaptığımız zaman kendisi hep ön plandaydı. kimi zaman oyunu ile kimi zaman hırsı ile kimi zamanda taraftarı sinirlendirdiğinde. ben o zamanlar kendisinin bize karşı aşırı bir nefreti olduğunu düşünüyordum ama anladım değilmiş. bu adamın yapısı buymuş. karşısında hangi takım olursa olsun bunu yapıyor çünkü. kendini parçalıyor.

    gerçekte hangi takımlı olursa olsun hiç umrumda değil. bu adam o farmayı giydiğinde tribündeki bizler kadar galatasaraylı. attığı golün sevinci bunu anlamamıza yetiyor.

    çok doğru bir transfer yapmışız çok doğru. hangi şartlar olursa olsun bu adamın düzenli olarak her maç oyunda olması lazım. ilk 11 olur olmaz elbet ama sonradan oyuna girdiği her maç bize artı sağlayacaktırç
App Store'dan indirin Google Play'den alın