• 55
    kagit uzerinde yumusak duran rakibimiz, diger belcika takimlari gibi. ama birkac kelam etmek gerekiyor. oncelikle bu zamana kadar 3 ve 4. torbalardan lokum olarak yorumladigimiz hangi takimin lokumlugundan yararlanabildik durup dusunelim. ben hatirlamiyorum. yakin gecmiste kopenhag lokumdu, icerde yenip disarida yenildik. anderlecht lokumdu, iceride son dk goluyle beraberligi yakaladik, disarida maglubiyet. avrupa tecrubesi bile olmayan alt seviye astana cikinca gobek attik, 2 macta 2 puan! bu isi konustugumuz gibi beceriyor olsak 2 macta minimum 4 puan yazmaliyiz ki anlami olsun. brugge'a da bu gozle bakmak lazim, 2 macta 4 veya 6 alinabilecek bir rakip mi? evet, ama ezber bozmamiz sartiyla.

    deginmek istedigim bir diger canimi sikan nokta da su. rakibi izlemisligim tanimisligim yok lakin yazilanlara gore oldukca genc kadroyla oynuyorlar. hadi top class takimlarin 20-23 yas araligi oyunculari ust duzey yetenek oluyorlar, bu sebepten siritmiyorlar da, brugge'un bu yastaki genc ve tecrubesiz klasmanindaki oyunculari kalkip sampiyonlar ligi seviyesinde bize kafa tutarsa canim sikilacak. tam tersi bizim 30 yasindaki yerli-yabanci oyuncularimiz 'avrupa tecrubesi olmamasi' bahanesiyle siciyorlar avrupa'da. ben bu isi artik kabul etmiyorum, mevcut kadromuz 2 yildir ligi aliyorken, basimizda terim varken, kadroda tamamen ve cogu tecrubeli yabanci oyuncu varken, basa bas mucadele istiyorum. basta verdigim orneklerin cogunda takimimiz zaten yaraliydi, prandelli ve hamzaoglu donemleri hafizadan bile silmek istedigimiz donemler. su an terim ile daha farkli olmalidir ve inaniyorum olacaktir.

    son olarak brugge'un tahmin ediyorum benim yas grubumdakiler (30) icin sturm graz ile beraber ayri bir onemi var. cocuklugu galatasaray'in avrupa zaferleriyle gecen ve uefa kupasi doneminden lucesculu 2 yilin sonuna kadar 3 yil boyunca avrupa'da hep zaferlere alismis biri olarak, 2002-03 sezonunda terim ile brugge'a karsi 2 macta 1 puan alip malum gruptan sonuncu ayrilmak cok yaralamisti. o grubun diger takimi lokomotiv'i gecen sene altimiza aldik, aradan gecen 17 yilin sonunda brugge'dan da intikami alacagiz insallah.
App Store'dan indirin Google Play'den alın