• 48
    heyecanla beklediğimiz kura çekimi. yalnız geçen senenin kopyası gibi bir transfer sezonu geçiriyor olmamız hiç hoş bir durum değil. geçen sezona baktığımızda da herkesforvet forvet diyordu sonucunda ömer bayram'ı alıp transfer sezonunu kapatmıştık. hatırlamayanlar için bırakayım.

    (bkz: 30 ağustos 2018 şampiyonlar ligi kura çekimi)

    en kötü şey ise daha önce yapılan yanlışlardan ders çıkarılmadan aynı yanlışın tekrar tekrar yapılması. bu canımızı sıkıyor. geçen sene herkes nasıl da sevinçliydi, kolay kura çektik diye. hakikaten öyleydi. kura tam dişimize göreydi ancak yine tek bir adamın peşine takılmamızdan ötürü şampiyonlar ligi ve lige tek forvetle* başlamıştık ve o kolay görünen gruptan son maçta ancak 3. olarak avrupa ligine gidebilmiştik.

    bu sene de herkeste o heyecanı görüyorum çünkü biz avrupa takımlarını yenmekten haz duyan taraftarlarız. bu arena bizim arenamız ancak buradaki takımlar için en önemli nokta bulabileceğimiz pozisyonları gol yapacak forvetinizin olması çünkü az pozisyon buluyorsunuz, bunları yüksek oranda değerlendirmeniz gerekiyor. geçen sene de forvetimiz yoktu şu an hala yok ve yine biz umutla bekliyoruz ki golcümüze kavuşalım diye. benim korkum ise yine geçen seneki gibi elimizdeki golcümüzü elden çıkarıp istediğimiz golcüyü de alamamamız. bu beni inanılmaz derece korkutuyor. umarım beklediğimiz forvetler*, stoper ve orta saha takviyeleri yapılır. eğer transfer yapılmaz ise geçen sene o kolay grupta yaşadığımız korku filminin daha korkuncunu bu sene yine vizyonda görebiliriz.

    benim takımıma ve fatih hocama inancım tam ancak yönetimin transfer döneminde özellikle de forvet bölgesindeki transfer yapamama/becerememe durumu korkutuyor beni sadece. umarım her şey dilediğimiz gibi çözüme kavuşur ve üstümüzdeki şu ölü toprağını atıp kendimize geliriz. bunun için moral şart. moral için transfer şart!
App Store'dan indirin Google Play'den alın