• 60
    https://youtu.be/QlpzsdCoesY

    bu vasat videonun nesi bu ortamda yüceltilmis anlamadim. zaten 2 yıldır bilinenleri kronolojik olarak özetleyip amatör bir sesle okumuş eleman. ha bir de videoyu ceken kardeşimize oradan bir semih ve sinan ikilisi verelim. bu yılki kadro ileriye taşınamamis ya herhalde o ikisini, ha bir de derdiyok'u özledi.

    lütfen bu kadar vasat perver olmayin. her önünüze gelen amatörü veya vasatı "vaay ne güzel" diye yüceltme veya aaaa çöp diye yerme hastaligindan kurtulun.
    gayet yetersiz, ingilizler'in (bkz: mr. obvious) dedigi tarz yani zaten bildigimiz konular hakkinda videolar yapan vasat youtube icerik kanali. geçiniz.

    not: yönetimi eleştiren ama kendi youtube kanalini yönetirken teknik olarak doğru tınlayan bir mikrofon ve kayit programi bile almamis, düzgün diksiyonla okumaya bile uğraşmamış bir zatın içerikleri bütünü. kendi işine özenmeyenin eleştirilerini ciddiye almak da ne bileyim...

    edit: kanalın şakşakçıları mesajlara başlamış. yok zorla mı izletiyorlarmış. izlemeyecekmişim o zaman. size mi soracağız neyi izleyip izlemeyeceğimizi hayırdır? siz kimsiniz + hangi sıfatla insanlara özelden kardeşimli senli benli mesajlarla rahatsız ediyorsunuz?
App Store'dan indirin Google Play'den alın