• 574
    son zamanlarda ne çektiysek bu transfer sevdasından çektik, takım top oynamıyor, en azından ne oynadığı belli değil, organizasyonsuz. sol bekten oyuna katkı sıfır, bu düzensizlikte seri gibi bir adam sudan çıkmış balığa döndü.
    işin aslına bakılırsa ffp'ye rağmen çok başarılı bir transfer dönemi geçirdik. toplu oyunda takımın toplam kalitesi; babel, seri, nzonzi ile baya artmış olması gerekirken, bu kez iyice durağan bir takıma dönüştük. en azından kulübe de, emre mor, jimmy, şener'le kuvvetlendi.
    feghouli 19/20 sezonuna fiziken yine çok kötü başladı. 60 dakikalık bir oyuncu sezon başı için.
    gelelim falcao işine; bu süreçten herkes zararda, falcao bizle ok, anlaşılmış, monaco bırakmıyor. albayrak'ın fotoğraf çekilmesi büyük yanlış, bunun dışında yanlış yapılan bir iş yok. sorun zaten forvet değil, topu oraya bir plan dahilinde getirememek, tamamen bireysel parlamalarla oraya geliyor top, diagne de öyle ıslıklanacak bir top oynamıyor oysa.
    herkes falcao gelecek dertler bitecek sanıyor, oyun kalitesini kesin arttırır. istasyon olur, koşuları doğru yere atar, daha iyi bitirir ama ortada bu düzensizlik ve durağan hücum olduğu sürece, messi olsa ne yazar.
    güçlü bir oyunu en son ne zaman oynadık onu da hatırlamıyorum, bu bahsettiğim sezon genelinde.
    yine şampiyon oluruz, kupayı alırız da, insan ortada oyun görmek istiyor, belki de taraftarın karamsarlığı bundan.
    10 üzerinden onluk - dokuzluk, bir kadromuz yok ama beşlik de değil bu kadro, en azından yediyi oynamalı, fatih hoca'dan daha iyi bir hocayı galatasaray'da görme şansımız yok. kadroyu da toptan değiştiremiceğimize göre, hoca bu takıma uygun planı yapmak zorunda.
    yanında keşke daha iyi bir antrenör kadrosu olsa.
App Store'dan indirin Google Play'den alın