• 263
    yönetimin maşalığını üstlenmiş, taraftarı alenen kandırmış gazeteci eskisi. perşembe günü görüşmelerin kopma noktasına geldiği, cuma günü de falcao'nun önce valencia ile tekrar masaya oturduğu sonra da ocak ayında mls'ye imza atabileceği yazıldı dış basında. ekürisi kadir çetincalı ve kendisi dışında diğer yerli muhabirler linç yemekten bıktıkları için sessiz kalırken bu iki gazeteci eskisi youtube yayınlarında bangır bangır bu iş bitti dedi. maçtan sonra albayrak müjdeyi verir, pazartesi de kap gelir dedi.
    ne oldu peki? albayrak maç bitiminde arka kapıdan kaçtı. terim maliyet falan filan deyip alttan alttan bu iş olmayacak sinyali verdi.
    bu iki beyefendi taraftara bu hayali satarken bugün statta tepki olmamasını sağlamak istedi, haber kaynakları albayrak öyle istedi belki de bilemem. çünkü haftaya deplasmandayız, sonrası milli ara. falcao gelmedi diye kimse gidip tesis de basmaz. tertemiz sıyrılırlar bu işten. sezona tek forvet olarak eren ile girmekten utanmayan yönetim diagne ile girmekten mi utanacak sanki...
App Store'dan indirin Google Play'den alın