• 4004
    bence boyle bi rakibin olmasi hos. fenerbahce bu yil son kursununu atarcasina konsantre. taraftarlar 2 haftadir surekli formali fotograflar paylasiyor. bizim 2012 yilina acaip benzeyen bir heves var taraftarlarinda.

    boyle bir rakibin olmasi niye guzel derseniz, bizim takimda hafiften biz zaten sampiyonuz havasi sezilmeye baslandi. bu buyuk bir tehlike. bu yuzden boyle ac bir rakibi gormemiz bizim motivasyonumuzu arttiracaktir. ayrica fenerin suanki gazini tum sezona yayacak futbolcu kalitesi de yok. o yuzden hem bizi gaza getirecekler, hem camiayi sampiyonluga inandirip yolun ortasinda tokezleyip 25milyon taraftarla kaosa suruklenmelerini kolaylastiracaklar. ilk 2 macta 2 galibiyet almalari bu acidan da iyi. maglup olsalar takima daha iyi takviyeler icin cildiracaklardi, simdi gozleri de boyandi. bu kadroyla yola devam etmeleri normal karsilanacak.

    velhasil fenerbahceyi bu sezon da gecip onlari iyice kaosa suruklememizin onunde engel kalmadi. sadece bizim de biraz silkinmemiz lazim. silkinmeye de bugun baslayacagiz insallah.
App Store'dan indirin Google Play'den alın