• 120
    fenerbahçe balı kendini önce elia'nın sakatlanması ile, ardından okan buruk'un ikinci yarıda çok saçma sapan bir defansif ve kontra futbol benimsemesiyle, ve son olarak da tolga ciğerci'nin muhtemelen 100 tane atsa 3'ü falan asist olabilecek topunun asist olmasıyla kendini gösterdi.

    eğer sol kanatta elia oynayabilse ozan tufan'ı maymun ederdi. zaten sakatlanana kadar başakşehir genelde soldan oynuyordu. elia'nın yerine giren kerim frei oldukça etkisizdi.

    okan buruk'un defansif anlayışı, orta sahasında 38 yaşındaki bir emre belözoğlu oynayan bir takım için bulunmaz nimet oldu. normal tempolu bir maçta emre'nin 65'ten sonrasını görmesi zor olurdu ama ikinci yarı neredeyse tamamen başakşehir yarı sahasında geçince 90 dakika oynadı. hayır yani ilk yarıda kafa kafaya oynadığın bir rakibe neden alan tanıyorsun?

    pes yani. sen sağ açıktan bozma sol bek, on liberodan bozma stoper, yine on liberodan bozma sağ bek, 38'lik orta saha ile sahaya çık, yenilmemeyi geçtim bir de galibiyet al.

    fener kötü değil, geçen seneye göre oldukça toparlamış görünüyorlar ama şimdiden şampiyon ilan edilecek bir top da oynamiyorlar. ayağı iyi bir stoper ve sol bek almazlarsa işleri yaş. bu maçı kazanmalarının kötü yanı haftaya olası bir trabzon galibiyetinde bizimle 6. haftada oynayacakları maça kadar rüzgarı arkalarına almaları olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın