• 27
    yaptıkları eziklik falan değil, bilinçli bir manipülasyon. bu saçmalığa onların kullandığı enstrümanlarla onların tonundan cevap vermezsek ileride bu yalana inanan bir sürü insan olacak. bunu sağladıktan sonrası ise zaten kolay. hiçbir şey olmasa dahi muazzam bir mağduriyet yaratılır bundan. bu sebeple mizaha vurup da geçiştirmemek gerek. karşı tarafın amacı seni ikna etmek değil çünkü, bir gerçek yaratmak. bakın size birkaç basit örnek vereyim;

    casablanca filmiyle özdeşleşen ve hatta neredeyse filmin önüne geçmiş olan "play it again sam" diye bir replik aslında filmde yok.

    cemal süreya'nın uzaktan seviyorum seni diye bir şiiri yok.

    can yücel'in her şey sende gizli diye bir şiir yok.

    turgur uyar'ın palyaço diye bir şiiri yok.

    herhangi bir basın gücüyle desteklenmeden, üstelik bilinçli ve sistemli hareket edilmeden yaratıldı bu sahte gerçekler. bu kadar kolay işte bir gerçeği yaratmak. ben bugün sağda solda gördüğüm uydurma dizelere can yücel değil dediğimde insanları inandıramıyorum artık. gerçek bir can yücel şiirinin de onun olduğuna inandıramıyorum hatta. o yüzden öyle basite alınıp geçiştirilecek bir durum değil bu. fenerbahçe son yıllarda olduğu gibi yine organize bir kötülük peşinde ve bu kez baba parasıyla büyük oynuyor koç.
App Store'dan indirin Google Play'den alın