• 16
    su anda bugun listesini random oyuncularla cokertmekte olan yazar. belki de her biri tanidigi bildigi oyunculardir ama ,

    --- alıntı ---

    belhanda yerine seneye düşünebilecek ofansif merkez orta saha. 24 yaşınd. piyasa değeri uçuk değil. uyruğu alman. alman milli takımının farklı yaş kategorlerinde düzenli olarak milli olmuş. bu sene gözlemci gönderip rapor almamız gerekiyor. göstereceği performans ve raporlamalara göre ocak ayı transfer döneminde yoksa yaz sezonunda yoklayabiliriz. danimarka liginde geçen sene 21 maça 6 gol 4 asist ile oynamış.

    https://www.transfermarkt.com/...rofil/spieler/146155

    --- alıntı ---

    bu nitelikli bir entry degil. e hemen yaninda benzer oyuncular var , actim oradan yaziyorum.

    jarlan barrera,

    belhanda yerine dusunebilir , ayrica kanatlarda da oynuyor. bu sene gözlemci gönderip rapor almamız gerekiyor. göstereceği performans ve raporlamalara göre ocak ayı transfer döneminde yoksa yaz sezonunda yoklayabiliriz. junioer fc takiminda 70 macta 14 gol 14 asist yapmis.

    kusura bakmasin ama bu kimseye bir sey katan bir yazi degil. nedir bu yazdiklari adamlar, kimdirler, ne ozellikleri vardir biliyorsa paylasmali. yoksa sadece goruntu kirliligi baska bir sey degil.

    edit: polemik cikmasin diye konuyu uzatmaya meyil etmek istemiyorum ama tematik mod kullanmayan bir yazar ve nickaltina yazmayin milletin polemik olmasin diye ozel mesaj degil, nickaltina yazan bir yazara ne cevap verecegiz bilemedim ki. sonra biz suclu oluyoruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın