• 274
    beddualarımızı alan ve bunun acısını diğerleri gibi fazlasıyla çekecek olan krallığa bağlı kulüp.

    1.5 ay önce andre silva'yı alacağız, falcao'yu bırakacağız dediler. andre silva'yı getirdiler, 30m bonservis ile. bunun yalandan sakatlığı var dediler, 20m bonservise indirmeye çalıştılar, iptal oldu transfer. sonra 25m veririz ama taksitle dediler, milan direk reddetti kapandı konu. bir süre sonra madrid oyuncusu mariano diaz'a sarıldılar, anlaştılar. sonra onun da sözleşmesini fazla bulup indirmeye çalıştılar, o da direk iptal oldu.

    sonra bize geldiler, yedder'i alacağız falcao'yu bırakacağız dediler. bırakmadılar. yedder forvet oyuncusu, bir de santrfor lazım dediler. slimani'yi kiraladılar. şimdi de deniyor ki, slimani'nin yedek olacağı bir santrfor bakıyoruz. düpedüz, alenen dalga geçiyorlar. büyük ihtimal jardim denen beceriksiz adam kötü sonuçlardan sonra falcao'dan vazgeçmek istemiyor ve karaktersiz monaco yönetimi bedavaya bırakmak istemiyor. belki de hiç bırakmak istemiyorlar bundan sonra.

    yönetimimizi seviyorum ama bu transfer sürecinde sınıfta kaldılar haliyle. umarım monaco yönetimini fifa'ya şikayet ederler. sıra sıra saydım sebeplerini. koca 1.5 ayımızı yedi adamlar. yine kaos yöntemiyle sezona başlayıp, devam edeceğiz.

    beddualarım/ız üzerinizde monaco hocası ve yönetimi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın