• 3978
    iki sene önce galatasaray futbol takımı ' nın sezona başlangıç haline benzetmekteyim. futbolcu kalitesi vs. olaylarına girmeyeceğim, malumunuz bireysel kabiliyetten ziyade önemli olan takım olabilmek ve birlikte açıkları kapatıp hareket etmektir. sözlük genelinin aksine kendimizi dev aynasında görüp onları küçümsemeyeceğim, zira bildiğim bir şey var ise adamların iyice dip yaptığı ve başka seçeneklerinin kalmadığıdır. hal böyle olunca daha tehlikeli olabilme durumları var.

    adamlar bilmem kaç yıl sonra liderlik koltuğuna oturunca şampiyon olmuş gibi seviniyor, biz ise kazandığımız kupanın sevincini yaşamadan farklı fantezilere dalıyoruz.

    işin özü adamların camiasında açlık, bizimkinde ise tokluk söz konusu. malum takımın oynadığı oyundan ziyade bizim oynamadığımız oyuna odaklanmamız gerekiyor. rakibi öyle güzel inceleyip açıklarını rahatlıkla söyleyebiliyoruz, ama aynısını bizim takıma yaptığımız zaman linç ediliyoruz.

    2019 / 2020 sezonunu ikinci olarak bitireceklerini düşündüğüm suyun karşı tarafının hiç hazzetmediğim camiasının futbol takımı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın