• 303
    (bkz: notgivingup/#2737161)

    notgivingup konusunda bir aciklama yapmis moderasyon elemani.

    simdi entryde iyi , kotu ve cirkin seyler var sahsim adina. bunlari belirtmek zorunda hissediyorum kendimi.

    iyi olan kisim su , size dogru ya da yanlis gelebilir. soyledikleri hakli ya da haksiz olabilir. ama konuyla ilgili nihayet net bir aciklama gelmis yetkili bir agizdan burasi cokomelli.

    kotu olan kisim su , eger kendisinin iddia ettigi gibi sozluk icler acisi bir halde ise, bu yazarlar kadar yonetimin de sucudur. mesela turkiyedeki anlik kosullarin tek suclusu halk midir, yoksa basimizdakilerin de bu icler acisi halimize katkisi var midir diye dusunmeliler biraz.

    --- alıntı ---

    son dönemde sözlük yazar profilinin hızla ekşi sözlüğe doğru kaydığını gözlemledik. sözlüğün bu içler acısı haline sessiz kalmayacağız.

    --- alıntı ---

    bu yazdigi yazidan net sekilde bizim hic bir sucumuz yok, siz hatalisiniz , biz sizi duzeltecegiz anlami cikar ki, bu en kibar ifadeyle kotu bir uslup ve dusunce. malum parti kafasi bu ve hos degil.

    cirkin olan kisim ise su , entryi bitirme bicimi.

    --- alıntı ---

    galatasaray sözlük temel amaç ve hedefleriyle bağdaşmama kuralı bundan sonra aktif şekilde uygulanacak.
    sözlük formatına hakim olmamak kuralı aktif şekilde uygulanacak. biz yazalım moderasyon nasıl olsa siler diyen yazarlar lütfen bu bakış açılarını gözden geçirsin. hala bekleyen bir çok çaylak var. onlara da kapımızı açmak istiyoruz.

    uyarılarımızı yaptık, yapmaya devam ediyoruz. bu uyarıları dikkate almak yazarlara kalmış.

    --- alıntı ---

    iki cumle de alanen tehdit edilerek bitirilmis. evet, soylediklerinde kural olarak bir yanlis yok. ama sen burada yasanan olaylarla ilgili burasi sonucta amator bir ortam, biz de gonul iscileriyiz derken, sira bize gelince ya kurallara eksiksiz uyacaksin ya da defolup gideceksin dersen bu olmaz. bu cirkin bir hareket.

    sonuc olarak kendisi guzel baslayip, tatsiz devam edip, kotu bitirmis enteryi ve butun bu notgivingup olayini benim gozumde.

    gerci ben kendi halinde gucsuz bir yazarim cok da onemli degil benim ne dusundugum ama iste maksat kalbimizden geceni kaleme dokelim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın